Kategorier
Catering

Konferens bokar libanesisk catering i Stockholm

Det var dags för den årliga konferensen och Anna tyckte att det var dags för lite nytänk. Därför anlitade hon en libanesisk catering i Stockholm för maten.

Varje år hade de beställt mat från en catering som levererade ett svenskt smörgåsbord. Det hade varit mycket omtyckt och på grund av det aldrig bytts ut. Men nu tyckte Anna, som jobbade på personalavdelningen och brukade ta hand om maten, att det var dags för lite nytänk.

Några veckor innan hon började med förberedelserna hade hon varit hos en väninna som bjudit på mat. Denna hade inte lagat maten själv utan anlitat en cateringfirma i Stockholm. Maten hade varit så fantastisk att den stannade kvar i minnet. När förberedelserna för konferensen skulle starta poppade tanken på cateringfirman upp igen.

Libanesisk cateringfirma gjorde succé

Anna hade ingen aning om ifall företaget med libanesisk catering i Stockholm kunde leverera till en stor konferens eller om det bara var för små sällskap. Hon bestämde sig dock för att svänga förbi på vägen hem efter arbetsdagen för att kontrollera saken. Till hennes glädje blev de glada över hennes förfrågan och bad henne maila detaljerna.

På dagen för konferensen kom cateringfirman med maten i god tid och ställde upp den på bord förberedda med dukar. Det såg fantastiskt ut. När alla hade ätit var det nästintill tomt på faten och Anna insåg att hennes djärva infall hade gjort succé. Det skulle inte bli sista gången hon beställde från den libanesiska cateringfirman.